mandag 15. desember 2014

De Utvalgte

Jeg har hatt lyst til å skrive en ny historie lenge. Men jeg viste ikke hva den skulle handle om. Hvem hovedpersonene skulle være. Hvem de skulle sloss mot (for det måtte bli litt slossing). Så en kveld kom alt som en bombe. Begynnelsen. Utseende. Jeg måtte bare finne på navn, så kunne jeg begynne.

Neste dag sende jeg melding til Selma. jeg brukte hele søndag-morgen på å finne navn til dem, men jeg er fornøyd med resultetet.

Kaitlyn Blue: Kastanjebrunt hår, smaragdgrønne øyne. Den smarte og snille. Prinsessen.
Sam Hudson: Honningblond hår, himmelblå øyne. Den modige og kjekke. Ridderen.
Toby Averson: Olivenfarget hud, kullsort hår og stormgrå øyne. Den morsomme og tekniske. Narren.

Det er byen Roosevill, en ås, og på andre siden av åsen bor alle monstrene. Tre barn  (en jente og to gutter) blir sendt ut for å sloss mot monstrene, og beskytte Roosevill.

Det er sånn dum Percy Jackson tittel på kapitlene:
Kap. 1: Jeg gjør meg klar til den værste dagen i mitt liv
Kap. 2: Jeg har mitt første møte med verdens dummeste aper
Kap. 3: Vi blir guidet av en snakkende ryggsekk
Kap. 4: For mange stygge fjes som prøver å drepe oss
Kap. 5: Vi møter en liten, rose, levende hårball
Kap. 6: Vi har et stevnemøte med Kaitlyns største frykt

Flere kapittler har jeg ikke. Men ejg har skrevet 20 sider (for hånd). Problemet var at jeg begynte på historien 7. desember. Idag er det 15. desember. Jeg skrev 20 sider på en uke......

Det er ikke noe mer jeg kan si nå, utenom å spoile hele boka.... Takk for meg.

mandag 8. desember 2014

Fantasy

Jeg fikk et oppdrag av læreren min nå. Hvorfor leser jeg så mye? Hvorfor leser jeg fantasy? hva skal til for å få deg til å lese?

1. Hvorfor leser jeg?
- Da jeg var liten, var lesing det kjedligste som fantes. Men jeg tror kanskje det var det for alle. Likevell... Jeg leste grøsser. Jeg syntes grøsser-bøker var veldig bra. Men på hytta en gang, hadde vi dratt til byen like ved. Vi gikk til det lille biblioteket der. Pappa fant en bok. Den het: PERCY JACKSON. Pappa ville at jeg skulle lese den. Jeg ville ikke. Pappa leste den før meg. Så fikk han meg til å lese den. Den var så bra! Den varv dødsbra! Den hadde spenning! Den hadde humor! Den hadde alt! jeg begynte å lese toeren. Så treeren. Så fireren. Så femeren. Jeg brukte fem dager på den siste (nr. 5). Lesing hadde en helt annen mening for meg. Det betydde så mye mer.
Den største grunnen til at jeg leser, er at bøker har alt. Du blir kjent med karakterene. Du blir en del av dem. Hvis de har det vondt, har du det vondt. Hvis de er glade, er du glad. Bøker trekker deg inni et eventyr. Du drar ut på en reise, du ikke kan komme ut fra. Du kan ikke komme tilbake. Det er en reise uten returbillet. Det er bare fantastisk å lese. Du kommer inn i bøkene. Det er veldig fint.

2. Hva slags bøker burde du lese?
- Jeg leser fantasy. Men jeg er en fantasy-jente. Jeg burde annbefale noen bøker. *kremter*: Percy Jackson. Hunger Games. The foult in ours stars. Gone. Den siste lærling (Spooks på engelsk). Jeg kan ikke forklare hvorfor jeg liker dem så godt. Jeg bare elsker dem. Jeg leste ferdig en bok nå for to uker siden. Athenes merke (The mark of Athena). Jeg gråt. Jeg gråter forsatt. Jeg kommer aldri til å komme over den siste scenen: -We're stayng together. You not getting away from me. Never again. -As long as we're together. *gråter*. Bøker gjør noe med deg. Det er for mange følelser noen ganger. Jeg er veldig sårbar nå. Veldig skjør. Jeg kan ikke forklare det. De bare gkør noe med deg.

3. Hvorfor skriver jeg?
- I hodet mitt, er det mye rart. Alt fra de bøkene jeg leser, samler seg opp i en stor klump. Mine egne tanker er blandet inn der. Denne klumpen presser. Den vil ut. Men hvordan? Hvordan søren skal jeg få alle disse følelsene og tankene ut? Jeg skriver. Jeg får det ut på papir og PC. Alt kommer på en gang. Jeg må få det ut. Det er sånn jeg får det ut. Ved å skrive. Hvis du har noen flere spørsmål, kan du bare spørre. Så skal jeg prøve å svare på det.
 

mandag 17. november 2014

Bursdag

I dag har jeg bursdag- bursdag- bursdag (som ekko). Og jeg har fått noen helt fantastiske ting. Fra Lotta (bestevennen min) fikk jeg en Mockingjay-nål. Den som Katniss har i boken og i filmen. Også fikk jeg ATHENES MERKE!!!!!! Jeg fikk ikke sove i går. Jeg leste 65 sider bar igår liksom. Jeg kommer sannsyneligvis bare til å bruke litt over en uke på den. FANGIRL FRIKOUT!!!!!!!!!! 
 
 
 

mandag 10. november 2014

Dette kommer til å bli merkelig.

Jeg har spurt Selma om ord. Nå skal jeg spørre Simen. Jeg tar igjen og søker det på google bilder, og tar det første jeg ser.

Si noen ord Simen.
-Mockingjay! Toa! Alv! Gringotts!



ER-520SMockingjay


Alv_2
























 

Dette kommer til å bli merkelig

Nå skal jeg spørre Selma og Simen om noen ord. De skal si et ord, og jeg skal søke det opp på google bilder og ta det første jeg ser.

Først spør jeg Selma.

Si Noen ord Selma
-Kabaam! Annabeth! Lysbryter!

Kabam
 
 
 
 
 




 

Min fantastiske verden

Lukk øynene dine. Tenk på en verden. En verden hvor du vil bo. En verden hvor du kan være lykkelig. Din fantastiske verden!

Bare forestill deg det. Et digert land, hvor du er sjefen. Du bestemmer som du vil. Du bestemmer hvordan det sakl være. Du kan gjøre som du vil.

Lukk øynene dine, og forestill deg den verden. Det er fantastisk. Jeg har gjort det lenge. Den har vært der alt for lenge. Jeg må få skrevet det ned. Dette landet. Hvor enhjørninger og pegasusser gresser. Hvor dragene flyr rundt. Hvor jeg kan være som jeg vil. Med store grønne sletter med blomster, og fantastiske landskaper. Det er min fantastiske verden. Hvordan er din? Har du i det hele tatt tenkt over at du kanskje har en sånn verden. Hvis du ikke har det, så burde du det. For det er en veldig fin tanke. Et sted som du kan rømme til hvis du trenger det. Alle har et sted som det. Du må bare finne det.

 

mandag 3. november 2014

Bursdag

Om to uker har jeg bursdag! Jeg gleder meg; mest fordi jeg sikkert får masse bøker. Ikke fordi jeg blir 13. Ikke fordi jeg endelig blir tenåring. Fordi jeg sikkert får masse bøker. Den boken jeg ønsker meg mer enn noe annet, er Athenes merke. Det er treeren av Gudene fra olympos (oppfølgings serien til Percy Jackson). Hvis jeg ikke for den, kommer jeg til å løpe hele veien til Sandvika, og bruke alle pengene mine på den boka. Jeg er desperat. Jeg trenger den boka så mye. Også ønsker jeg meg mange andre bøker. Resten av Den siste lærling-serien. The maze runner. Jeg ønsker meg også en ny notatbok, fra Gorjuss merket. Ellers får jeg sikkert klær. Men dette er i familiebursdagen min. I jentebursdagen vet jeg ikke hva jeg kommer til å få. Hvis de spør hva jeg ønsker meg, kan de jo bare gjette. Men jeg gleder meg veldig. To dager etter bursdagen min kommer MOCKINGJAY ut på kino!!!!!!!!!! Hvis jeg får kinobiletter... Jeg kommer til å skrike, skremme alle, danse og rasere hele huset. Jeg kommer til å bli så glad. Husk å gratuler meg om to uker ;)



 

Normal

I'm just a normal person who do normal things (I read a lot). 





mandag 27. oktober 2014

The fault in our stars

Selma lånte meg The fault in our stars på fredag. (Jeg fikk den på norsk, men der er tittelen: Faen ta skjebnen, og det er dårlig oversatt.)

Jeg har fått en ny fandom.

Jeg begynte å lese den på fredag, og på søndag kveld kl. halv elleve var jeg ferdig.
Jeg gråt. Jeg gråt mye. Jeg pusset nesen FEM ganger, selv om jeg ikke er forsjølet.
I dag føler jeg meg bare tom. En blanding av sorg, kjedsomhet og har-ikke-noe-fornuftig-å-gjørehet. Men den var dødsbra. Det er den eneste boken på evigheter jeg har lest som ikke var fantasy. Den var nesten like bra som Percy Jackson (men bare nesten. Ingenting er bedre enn Percy Jackson.)
Du må lese den. Jeg lover deg, uansett hvor sterkt du prøver å ikke gråte, kommer du til å gjøre det.
Jeg er ganske ufølsom. Jeg gråter aldri av bøker, selv om jeg vil det. LES DEN!!!!!! Jeg mener det.
(Selma plager meg veldig nå.0 Hun56 tr20,y2kke2r 4på 3ta51statu2ret22.3155354687952654)


   *hvisker*: Les den. Se filmen etterpå.
 
 

mandag 20. oktober 2014

intervju meed SELMA

Hvordan føler du deg nå?
-Bra. Sikkert. Vet ikke. Kjeder meg litt egentlig

Hva liker du å spise til middag?
-Mat. H ha LoL. Er ikke jeg morsom(vil egentlig ikke at jeg skal skrive det)

Liker du å fangirle?
-Duuuh

Ser du fram til jul?
-Uff der er det kaldt (Hun sa aldri "Uff". Hun grøsset bare)

Synes du at du er rar?
-Duuuh

Kake?
-Ja (Rakk ikke si ordet ferdig engang)

Er det noe mer du vil si?
-(Smatter) Hei, du vet at fargen til vinden lukter veldig godt, men bare vis du bruker en MCDonalds burger som neseparfyme (lavere): #Logik


Det var et fantastisk intervju med Selma.

Intervju med Selma og Simen

Hvordan føler du deg nå?
-Æh. Jeg føler meg grei?

Hva liker du å spise til middag?
-(nøler) Pizza, taco, pasta, mennesker(bare tulla). Å Å suppe. Suppe og nuddelsuppe.

Ser du fram til jul?
-Ta ta ta ta ta ta b jfkbgoergbvkrsegv. JA!!!!!

Liker du å fangirle?
-Sikkert (synes egentlig det burde stå fanboye, men samma det)

Synes du at du er rar?
-(nøler litt) Ja. Det er kult å være rar. Jeg er den teiteste i hele verden (Etter meg og Selma.)

Kake?
-JA!!!!!!!!

Er det noe mer du vil si?
- BIONICLE HUNGER GAMES HARRY POTTER THE HOBBIT PERCY JACKSON LOL
(Helene synger "Happy")


Det var et intervju med Simen.

 

Google

cute wallpapersSøk på "cute" på google. Det kommer så mye søtt.

KJEDER MEG. Oi oi oi oi oi


Hei jeg er fangirl. Punktum.   ............. Oi oi oi.

mandag 13. oktober 2014

Jeg har lite å gjøre, så nå kommer jeg til å legge ut noen søte bilder.
          
 
 
 
 
 
Primrose. Blomsten Prim fra Hunger Games er oppkalt etter.
pile-of-books




Dette bildet beskriver livet mitt. #BOOKS! MOCKINGJAY! PERCY JACKSON!


I dag er det mandag. Jeg sitter vedsiden av den eneste personen som er like nerd som meg (Selma). "Hun er en av de få som synes lesing er gøy. Jo, så liker hun kake. Jeg mener elsker. CAKEPOWER!!!!!!!!!!!!!!!! YAY! Kanskje du blir litt feit, men det går bra."
-Selma.


 
Frozen Elsa




Elsa fra Frozen. Er hun ikke pen? Jeg synes det.

mandag 22. september 2014

Bøker!!

 
Anbefaler
 
 
 
Hei. Jeg heter Helene, og er det noe jeg liker, så er det bøker. Bøker er det beste som finnes. Jeg skal bare anbefale noen bøker.
 
 

Percy Jackson

 

Dere må bare lese Percy Jackson. Det er verdens beste bok-serie. Den handler om Percy Jackson, som finner ut at faren hans er en gresk gud. Jeg kommer ikke til å si hvem det er, for det er en del av spenningen. Greske guder finnes i virkeligheten, sammen med: dragene, enhjørningene, kentaurene, satyrene, og pegasussene. Han møter Annabeth, og Percy Annabeth,. og bestevennen hans Grover, må ut på mange sprøe eventyr. Det er fem bøker i serien. Den er best. Rick Riordan har skrevet den. Han har også skrevet Kanekrøniken. Den er bra den også.Gudene fra Olympos, er en forsetelse av Percy Jackson. Den er også bra. Treeren har kommet ut nå. Jeg må lese den! Rick Riordan er en bra forfatter. Han er forbildet mitt. En dag skal jeg skrive like bra bøker som ham. :)