mandag 26. januar 2015

Quiz!

Jeg her laget en quiz om Frozen. Ta den. Lag din egen quiz også. Quizyourfriends.no



http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=1501260825419560&a=1 

SPAM!! VICTINI!

GIF!!!:




Det er Selma og Madina










Det er meg, Selma og Madina


 

Pokemon gif

Jeg er litt hekta på pokemon, så jeg legger ut noen gif-er:












 

Pokemon

Magnus (lillebror) så på en pokemon film på torsdag. Det var en skikkelig søt pokemon der. VICTINI!!!     


Det var så trist på slutten, jeg gråt. Magnus lo av meg, og jeg ble veldig sint på ham. Men victini er så søt. Bilde der oppe er bakgrunnsbildet mitt på mobilen.


   Victini elsker makroner.

BLOGGER!!!!!!

Jeg sitter jo ikke bare på min egen blogg. Jeg leser andre også. Jeg har media og informasjon, og vi driver med blogg. Nå har den ene vennen min (Madina) også begynt her. Jeg skal legge ut linkene til de andre bloggene:

http://selmathefangirl.blogspot.no/ Selmas blogg

http://ninjabloggeren.blogspot.no/ Simens blogg

http://henripetter.blogspot.no/ Madinas blogg

http://helenesfantasy.blogspot.no/ Min blogg

(Simen sitter vedsiden av meg og mobber meg, fordi jeg skrev bobme istedenfor bombe en gang)

På Selmas blogg skriver hun en fanfic om meg. Den er bra hittil. LES DEN!!!
 

tirsdag 20. januar 2015

Leo Valdez er en tulling

Bare forestill dere at Leo får en kjæreste i leiren. Han er ofte i bunker 9 sammen med henne. Leo jobber om natten, og hun er der også. Men hun sovner ofte, så han blir nødt til å bære henne tilbake til hytten. I dette tilfelle er jenta datter av Apollo:

Leo løftet henne opp i armene sine, men hun var tyngre enn hun så ut. Han sjanglet gjennom skogen, til hytte syv. Han prøvde å være forsiktig, men døra sprang opp. "Ops, sorry," sa Leo. Hun gikk uforsiktig gjennom rommet. På veien klarte han å tråkke på hestehalen til en jente, og veltet gitaren til en fyr. Han la henne i sengen sin, og gikk mot døra. Men selvfølgelig klarte han å sparke borti et piano på veien. "AU!!" skrek han, og vekket hele hytta. Så hinket han bort til døra, og slang den igjen med et smell. 

mandag 19. januar 2015

ADORABLE KARAKTERER

Big Hero 6

Jeg og Selma har sett BIG HERO 6. Den er dritbra, jeg anbefaler den, men ha noe tørkepapir tilgjenglig. Både jeg og Selma satt og ristet mens vi gråt. Men den er veldig bra, og Hiro er såååå søøøøtt. Han er så adorable.
Litt fakta:
-Hovedpersonen heter Hiro Hamada
-Han er 13 år
-Han bor i Japan
-Storebroren heter Tadasjhi Hamada
-Storebroren lager en robot kalt Baymax
-Baymax er laget for å hjelpe folk som er skaldet


 

JAAA!!

onsdag 14. januar 2015

Fanfic del 3

Selma er redd. Hun vet ikke hva hun føler. Men hun vet at hun sannsynligvis kommer til å dø. Hun og Treepa går ned fra scenen..... (Jeg synes dette er litt kjedelig, og dere vet alle hva som skjer, så jeg hopper til arena-scnen)


Selma står i glass-sylideren. Hun er redd. Platen hun står på begynner å bevege seg oppover. Hun blir blendet av lyset. de andre tributtene står på platene sine. Selma gransker dem i det ene lille minuttet hun har. Går hun ut på gresset, kommer hun til å bli sprengt av miner. Plutselig hører hun et lite pling, som sier at det ene minuttet er over. Hun løper mot det nærmeste hun ser: Et brød. Hun plukker opp brødet, og løper mot skogen. Men de beste, tributtene fra distrikt 2, 4 og 8, løper mot våpnene. Selma løper mot skogen, men jenta fra 8 tar henne igjen. Jeg hater deg, President Sun, tenkte hun. Så stakk jenta fra 8 kniven gjennom Selma, og hun kjente det varme blodet som rant nedover brystet. Så døde hun. SLUUUUTTTT!!!!! 

tirsdag 13. januar 2015

Fanfic del 2

Whale kommer ut mellom trærne. Selma reiser seg opp, og tar koggeret over skulderen. De løper gjennom trærne, og de sikter på fugler og kaniner. De er flinke jegere begge to. Men Selma har gruet seg til denne dagen. De skulle bli trukket til å være med i Plunder Games. En gutt og en jente fra hvert distrikt... Bla, bla, bla, vi kjenner alle til dette.
Når Selma og Whale er ferdig med å jakte, drar Selma hjem. Nrim ser nervøs ut, det er hennes første trekning idag. Moren hennes har funnet fram en kjole... bla, bla, bla, alle vet hva som skjer her.

Pettie Krinkot står med sine hysteriske klær. Helt blått hår, neonlilla kjole. Hun trekker lappen med jentenavnet først. "Selma Neverdeen," sier hun. Selma stivner og går opp på scenen. Hun tar Pettie i hånden. "Treepa Gulleark" En gutt kommer opp på scenen. Waymix, den fulle fyren som er den eneste vinneren fra distrikt 24, sjangler rundt på scenen. Pettie roper til distrikt 24: "Selma Neverdeen og Treepa Gulleark: PLUNDER GAMES!!!"

  

Fanfic

Selma skrev en fanfic om meg igår. Jeg var en halvblods, men jeg viste det ikke ennå. Hun var veldig kreativ. Bestevennen min het Frover Overwood, han hadde en beinsykdom og hadde blondt krøllete hår. Jeg hadde ADHD og dysleksi. Lærene mine het dr. Drunner og frøken Bodds. Et monster kom å angrep meg, og Frover kastet en blyantspisser i sølv til meg. Det ente med at jeg ikke viste hva jeg skulle gjøre med den, så jeg svelget den og døde. Men jeg skal lage en fanfic om Selma:

Selma setter seg på en stubbe. Hun venter på Whale. De skal ut å jakte en siste gang før trekningen. De bor i distrikt 24. Det er mye fattigdom der, og Selma og Whale jakter for at ikke familien skal sulte. Selmas far er død. Han døde i en ulykke. Distrikt 24 er for jern. Han døde i gruven. Moren hadde blitt helt fjern etter det. Selma bryr seg ikke om moren. Men hun bryr seg om lillesøsteren sin: Nrimnose Neverdeen. De kaller henne bare for Nrim. Whale kommer ut gjennom trærne etter hvert.    

mandag 12. januar 2015

CHB/SPQR

  

 

Camp Half-Blood

Selma sa til meg før jul: Jeg har funnet den perfekte gaven til deg!

Jeg gjettet meg til hva det var, en CHB T-skjorte, men hun bestilte den for sent, og det tok en god stund før den kom fram.

Hun fikk den nesten tre uker etter at hun hadde bestilt den. Hun hadde pakket den inn veldig pent (det var elendig) og jeg åpnet den etter gymtimen. Jeg viste egentlig hva det var, men jeg gledet meg. Jeg åpnet den, og så den sterke oransje-fargen. Jeg ble glad, og jeg skrek.
Så brukte jeg den hele dagen, selv når vi skulle på besøk til noen på slutten av dagen.



BØKER! LES DEM!

          

mandag 5. januar 2015

LoL



Det er vår Percy

Leo Valdez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hei, hei, hei! Jeg er litt gira!!! ELLER VELDIG GIRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeg har lest fram til MARK OF ATHENA, og jeg er ferdig med den. Veninna mi (Selma) leser den nå. Det var en ENORM cliffhenger på slutten av MoA, og jeg trenger virkelig å lese HoH. Men til en helt annen sak (ikke akkurat en helt annen):

JEG SAVNER LEO VALDEZ!!!! JEG SAVNER HAM SÅÅÅ MYEEE!!!!!
Nå kommer jeg til å fangirle over ham: