mandag 17. november 2014

Bursdag

I dag har jeg bursdag- bursdag- bursdag (som ekko). Og jeg har fått noen helt fantastiske ting. Fra Lotta (bestevennen min) fikk jeg en Mockingjay-nål. Den som Katniss har i boken og i filmen. Også fikk jeg ATHENES MERKE!!!!!! Jeg fikk ikke sove i går. Jeg leste 65 sider bar igår liksom. Jeg kommer sannsyneligvis bare til å bruke litt over en uke på den. FANGIRL FRIKOUT!!!!!!!!!! 
 
 
 

mandag 10. november 2014

Dette kommer til å bli merkelig.

Jeg har spurt Selma om ord. Nå skal jeg spørre Simen. Jeg tar igjen og søker det på google bilder, og tar det første jeg ser.

Si noen ord Simen.
-Mockingjay! Toa! Alv! Gringotts!



ER-520SMockingjay


Alv_2
























 

Dette kommer til å bli merkelig

Nå skal jeg spørre Selma og Simen om noen ord. De skal si et ord, og jeg skal søke det opp på google bilder og ta det første jeg ser.

Først spør jeg Selma.

Si Noen ord Selma
-Kabaam! Annabeth! Lysbryter!

Kabam
 
 
 
 
 




 

Min fantastiske verden

Lukk øynene dine. Tenk på en verden. En verden hvor du vil bo. En verden hvor du kan være lykkelig. Din fantastiske verden!

Bare forestill deg det. Et digert land, hvor du er sjefen. Du bestemmer som du vil. Du bestemmer hvordan det sakl være. Du kan gjøre som du vil.

Lukk øynene dine, og forestill deg den verden. Det er fantastisk. Jeg har gjort det lenge. Den har vært der alt for lenge. Jeg må få skrevet det ned. Dette landet. Hvor enhjørninger og pegasusser gresser. Hvor dragene flyr rundt. Hvor jeg kan være som jeg vil. Med store grønne sletter med blomster, og fantastiske landskaper. Det er min fantastiske verden. Hvordan er din? Har du i det hele tatt tenkt over at du kanskje har en sånn verden. Hvis du ikke har det, så burde du det. For det er en veldig fin tanke. Et sted som du kan rømme til hvis du trenger det. Alle har et sted som det. Du må bare finne det.

 

mandag 3. november 2014

Bursdag

Om to uker har jeg bursdag! Jeg gleder meg; mest fordi jeg sikkert får masse bøker. Ikke fordi jeg blir 13. Ikke fordi jeg endelig blir tenåring. Fordi jeg sikkert får masse bøker. Den boken jeg ønsker meg mer enn noe annet, er Athenes merke. Det er treeren av Gudene fra olympos (oppfølgings serien til Percy Jackson). Hvis jeg ikke for den, kommer jeg til å løpe hele veien til Sandvika, og bruke alle pengene mine på den boka. Jeg er desperat. Jeg trenger den boka så mye. Også ønsker jeg meg mange andre bøker. Resten av Den siste lærling-serien. The maze runner. Jeg ønsker meg også en ny notatbok, fra Gorjuss merket. Ellers får jeg sikkert klær. Men dette er i familiebursdagen min. I jentebursdagen vet jeg ikke hva jeg kommer til å få. Hvis de spør hva jeg ønsker meg, kan de jo bare gjette. Men jeg gleder meg veldig. To dager etter bursdagen min kommer MOCKINGJAY ut på kino!!!!!!!!!! Hvis jeg får kinobiletter... Jeg kommer til å skrike, skremme alle, danse og rasere hele huset. Jeg kommer til å bli så glad. Husk å gratuler meg om to uker ;)



 

Normal

I'm just a normal person who do normal things (I read a lot).